Spelsnack är en podcast där vi snackar om de senaste händelserna i spelbranschen och har allmänt skoj.

Välkommen!

Amanda Steén

Hemlig introvert nörd och obotlig kattperson med förkärlek för känsloladdade spel att fulgråta till samt att svinga svärd i Smash. Torr ekonomiassistent och personligt tränare om dagen – skribent och Batman om natten.

Jimmy Seppälä

Finsk björn i förkläde som älskar att kasta bananer på sina vänner. Har älskat spel sedan hemglassbilen delade ut små nyckelringar med tetris. Arbetar med hästar för det är coolt.

Johan Olsson

En relativt överdrivet skäggig filur som får tiden att rulla vidare med musik, helt onödig programmering och spel. Ett Game Boy Color startade allt och ett Gamecube ökade accelerationen. Numera utbildad på högskolan för att bli en sådan där Systemadministratör.

Oliver Thulin

Oliver lever och andas TV-spel och hårdrock. Dricker ohälsosamma mängder Coca Cola och ogillar ketchup. Utom på cheeseburgaren.

Robin Ljung Bjuggfält

Hästsvansförklätt fjunskägg som har problem med att få ihop plugg och spel. Har utbildat sig inom musik i fem år och spelat sedan strax efter krypåldern. Tycker mat är tråkigt och älskar Mega man X original soundtrack.